USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили ще одного заступника голови Волинської ОДА

4 Жовтня 2018 14:08
Заступником голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка призначили Валентина Цьося.

Про це повідомив заступник очільника ОДА Денис П'ятигорець, пише Конкурент.

З його слів, призначення відбулося 27 вересня.

"Напевно, якби Цьось користувався "Фейсбуком", то він би також похизувався розпорядженням, як і я", – зауважив посадовець.

Окрім цього, П'ятигорець зазначив, що кандидатом на місце першого заступника Савченка претендує колишній директор "Луцьктепла" Олександр Киричук, який досі проходить необхідні перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
8888 Показати IP 4 Жовтня 2018 14:55
Континіум рулить...
журналіст Показати IP 4 Жовтня 2018 14:58
Здрібніла Волинь зовсім. На лавці запасних не залишилось нікого. Призначають одних андонів. Не везе Волині після Романюка ні в головах ОДА, ні в заступниках. Гунчик запамятався громаді тим, що отримав яйцем в голову і скандалами з колективом торфобрикетного заводу. А нинішній взагалі нічим не запамятається. Без смаку, запаху і кольору. Хіба що заступниками-андонами, які валяються в кріслах, як тюлені на пляжі. В адміністрації президента тасують засалену колоду краплених карт, з рукава докидаючи в неї засалені шістки.
Колега Показати IP 4 Жовтня 2018 15:20
Як би ми сьогодні не сварили покійного Клімчука, як би не дорікали йому за регіони і знамениту фразу "Янукович - мій президент", від би цих новопризначенців не взяв би навіть стерегти в приміщенні ОДА гардероб.
Свєтка Показати IP 4 Жовтня 2018 16:04
Гунчик запам’ятався як старий «мачо», ще в ОДА такого не було....)))))
Свєтік Показати IP 4 Жовтня 2018 16:24
Мачо - це хороше слово. Це гарячий молодий чоловік. А гунчик? Щоб хоч би як виконати статевий акт, йому треба хр*н сунути на півгодини в духовку. Розігрівати.
свєтці Показати IP 4 Жовтня 2018 16:54
Мачо - це хахаль?
Волинянин Показати IP 4 Жовтня 2018 18:28
Гірше ніж є вже не буде ! Ну нехай потішиться до квітня ! А голова мав би давати собі звіт, що за якісний і професійний підбір кадрів волиняни висловлять свою позицію на президентських виборах .
Vox populi Показати IP 4 Жовтня 2018 20:33
"Журналіст", "колега", Волинянин" були вакансії заступників півроку. Ніщо не заважало взяти участь у відборі. Хоча, як ми всі тут здогадуємося - вас виперли з ОДА за високий професіоналізм та вагомі досягнення на службі Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus