USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Пшонкастайл» та жлобство: у соцмережі бурхливо обговорюють VIP-вагони від Укрзалізниці. Фото

19 Листопада 2020 16:56
У соціальних мережах активно обговорюють запропоновану «Укрзалізницею» недешеву послугу – можливість під час карантину проїхатися у VIP-вагоні, який у компанії називають «справжнім готелем на колесах».

Як повідомляється на сайті «Укрзалізниці», Кількість спальних місць у таких вагонах коливається від 5 до 11. При цьому в них є окремі купе для персоналу та охорони, передає УНІАН.

VIP-вагони «Укрзалізниці»: ціна та оснащення

«Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який оснащений кухнею, великим залом та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою. Великий зал обладнаний м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовані ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната», – йдеться в повідомленні компанії.

Ціна проїзду в такому вагоні дорівнює вартості проїзду 11 дорослих в люкс-вагонах, а це близько 14 тисяч гривень.
VIP-вагони «Укрзалізниці»: реакція соцмереж

У соціальних мережах стиль оформлення вагонів прозвали «пшонкостайлом», а дизайнерам при цьому дорікнули жлобством.

«Ні, це не хороми Януковича. Це цілком собі доступний VIP-вагон «Укрзалізниці». Перевізник припускає, що поїздка в такому диво-поїзді допоможе скрасити карантин. У золотому вагоні є кухня, зал, ванна та спальня», – зазначив один з користувачів.

«Жлобська маячня або я упереджено ставлюся до у**нів дизайнерів, ідеологів подібної циганськоцерковнокпссовської золотої х**ти». «Це хтось свій будинок перевозить. Не питайте хто, він в Ростові зараз», «Я в шоці», «Ну що це, бл**ь, таке? Грань між міщанством, несмаком та пі***цом стерта до земної кори», – обурюються користувачі в коментарях.

«Куди на цьому можна їхати? На похорон Пшонки? Які реформи? Які технології... Все полити керосином та спалити... негайно! У археологів майбутнього не повинно бути такого компромату на людство», – зазначив у Facebook блогер Віталій Чепинога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus