USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін досі хоче перемоги в Україні та не зацікавлений у переговорах, – ISW

27 Жовтня 2022 14:30
Риторика російського диктатора Володимира Путіна свідчить про те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною та все ще вірить у перемогу над Україною військовим шляхом.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), пише УНН.

На думку експертів, риторика глави Кремля свідчить про те, що президент РФ не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною та зберігає максималістські цілі щодо війни. Його заяви несумісні з переговорами на рівноправній основі про припинення вогню, не кажучи вже про вирішення конфлікту, який розпочала Росія, пише ISW.

Натомість, як зазначається, вони свідчать, що Кремль все ще прагне військової перемоги в Україні та зміни режиму в Києві, що вплинуло б на постійну переорієнтацію України від Заходу. Експерти зауважили, що така риторика також вказує на те, що цілі Путіна виходять за межі території, про анексію якої він заявив, не кажучи вже про території, які фактично контролюють його сили.

Читати ще: Україна відмовилася від переговорів з Росією, поки її президентом є Путін. Текст указу

У відповідь на заяви, що диктатор Володимир Путін каже про готовність до переговорів з Україною, Зеленський відповів, що це лише риторика, спрямована на російську аудиторію та країни, які продовжують підтримувати відносини з рф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПТН ХЛО Показати IP 27 Жовтня 2022 19:49
здохне воно і перехоче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus