USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Путін готує бункер на випадок ядерної війни, – український генерал

20 Березня 2022 09:19
Керівництво Росії може готувати підземне місто на сході країни на випадок ядерної війни. Про це побічно свідчать здійснені 17 березня урядові рейси. За часів Союзу були підземні центри управління, де в автономному режимі можна було жити кілька місяців.

Про це заявив керівник Служби зовнішньої розвідки України в 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж, передає УНІАН.

За його словами, Путін навряд чи натисне ядерну кнопку, але усвідомлює, що війна в Україні може стати детонатором глобального конфлікту з НАТО.

Маломуж розповів, що росіяни проводять повну ревізію підземних об'єктів, випробування прихованих у глибині під землею систем управління країною і військами.

«Якщо такі рейси справді були, це означає, що ці об'єкти готують до практичного використання», – наголосив генерал армії.

Він додав, що йдеться про закриті підземні бункери завглибшки в кілька десятків метрів, про ціле містечко. Там є всі системи зв'язку, в тому числі підземні комунікації з іншими регіонами, автономне живлення, незалежне від зовнішніх джерел, автономна модель життєзабезпечення, включаючи очищення повітря. За оцінками Маломужа, там можна жити до року.

Читати ще: Повалити режим Путіна реально, – американський генерал

«Я не думаю, що буде ядерна війна. Але в тому, що Путін триматиме весь світ на межі, немає жодних сумнівів», – підсумував генерал.

Раніше директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на джерела повідомляв, що Путін боїться фізичної ліквідації, через що давно не був у Кремлі. Після початку війни в Україні він перебрався в спеціальний захищений бункер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus