USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Путін хоче розколоти Євросоюз, - Яценюк

20 Березня 2015 18:35
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Президент Росії Володимир Путін хоче розколоти Європейський союз, як він розділив Україну. Про це він заявив у Брюсселі в інтерв'ю The Financial Times, - повідомляє «РБК - Україна».

Зі слів Яценюка, провокаційні російські військові навчання і фінансування політичних союзників в Європі створюють ризики розколу союзу в той час, коли єдність так необхідна.

"Росія постійно провокує ЄС і НАТО, починаючи з підводних човнів і закінчуючи винищувачами, які летять через кордони держав-членів НАТО", - заявив Яценюк.

Також він додав, що Росія намагається розгойдати турбулентність в ЄС через підтримку вкрай правих політичних рухів.

"Це те ж саме, що вони зробили в Україні", - підкреслив прем'єр.

Яценюк сказав, що якщо Кремль досягне успіху в поділі держав-членів ЄС за блок економічних санкцій проти Росії, це було б катастрофою для вільного світу" і настійно закликала уряди, споглядаючи санкцій відкат думати двічі.

"Чого хоче Росія, так це використовувати цей мінські угоди як привід для скасування санкцій і повернутися до ведення бізнесу", - вважає Яценюк.

"Деякі держави-члени ЄС не були схильні зберегти і продовжити санкції, або посилити санкції. Путін напевно зіграє цю карту, намагаючись розколоти єдність в ЄС", - сказав він.

Незважаючи на побоювання з приводу російської спроби розділити ЄС і відокремити Європу від США, Яценюк заявив, що продовжить наполягати на постачання оборонного озброєння від західних союзників.

Нагадаємо, глава Європейської ради Дональд Туск і лідери найбільших континентальних європейських держав Ангела Меркель і Франсуа Олланд домовилися погодити збереження секторальних санкцій проти Росії з виконанням мінських угод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Правда Показати IP 20 Березня 2015 18:42
коментар було видалено
Незабудка до Правда Показати IP 20 Березня 2015 19:11
Дивно, що не просив гроші.А може ,, ВН,, не пишуть правди, щоб народ не скаженів.Віддавати ж нам, а не Кулявлоб.За Україну краще б думав, а не за Європу.Чи вже закінчилися ,, макарони,, , щоб на вуха українців повісити чергову порцію.
Анонім до Незабудка Показати IP 21 Березня 2015 07:36
"Яценюк заявив, що продовжить наполягати на постачання оборонного озброєння від західних союзників"
123 до Правда Показати IP 21 Березня 2015 10:29
путін хоче розколоти євросоюз, щоб Україна в нього не втсупила! Знов всіх переграв.)
Штефан, Луцьк Показати IP 20 Березня 2015 19:00
А на яка з цього біда? Нам Европи не бачити як свої власні вуха!
Patrik до Штефан, Луцьк Показати IP 20 Березня 2015 20:13
Рабська iдеологiя... Тобi i таким, як ти, на жаль, нiколи не бачити Европи, бо вашi очi затуляэ путiнська д*па, яку ви так старанно постiйно лижите!
екскурсовод до Patrik Показати IP 20 Березня 2015 20:30
Ні, це таким як ти європейські макарони на вухах вже очі затуляють. На старості будеш згадувати, що тобі правду казали, якщо яйценюкі дадуть тобі до неї дожити.
Patrik до екскурсовод Показати IP 20 Березня 2015 20:39
Макарони не найгiрше, що буваэ у життi, a ти все ж таки вибрав д*пу путiна! Ну що ж: нехай тобi смакуэ! Смачного!
екскурсовод до Patrik Показати IP 20 Березня 2015 21:05
Тобі в голову вбили і пальцем показали де добре а де ні, а своєї думки в тебе немає, ти йдеш на повідку, що скажуть те і будеш робити, будеш стояти в стойлі поки не покличуть на майдан, побіжиш, поскачеш, приведеш до влади чергових казнокрадів і назад в стойло, а вони тебе далі будуть косточками кормити, щоб не мичав, так було є і буде, якщо будеш вірити зомбоящику та ін., якщо тобі будуть навязувати зовнішнього ворога, адже людиною легче керувати, коли в неї є ворог (почитай психологію управління натовпом хоча б), так буде до тих пір, коли ти не звільниш сам себе від цього з середини.
віра до екскурсовод Показати IP 20 Березня 2015 21:20
Рабе, живеш рабом, ним і зд...неш!!! А Патрік правий на 100%!!!!
дідо до віра Показати IP 20 Березня 2015 22:12
зніми лакшину з вухів і тобі стане усе ясно що ми европєйці!
Анонім до віра Показати IP 20 Березня 2015 22:13
Ну хоч не кур"а як ти
Правда до Patrik Показати IP 20 Березня 2015 23:04
Со школьной скамьи мне было известно, что Украина находится в Европе. Школу закончил в 1979 году. Лозунги "Украина - это Европа" - в первую очередь предназначены для ЕС, типа мы же свои.
свидомий до Штефан, Луцьк Показати IP 23 Березня 2015 12:59
моя земля найкраща ***
Тук-тук Показати IP 20 Березня 2015 22:22
Модераторы, объясните, почему удаляете мои посты? У вас сайт только для тех, кто общается на украинском языке? Я в течении дня написал три безобидных поста, все они удалены. Это я разжигаю межнациональную рознь? Ведь споры на украинском языке вы допускаете, пусть и противоречивые. Но русский язык убираете принципиально. В Европу хотите? Вот потому Донбасс никогда не будет с вами. Зайдите на любой российский форум. Хохлы стадом пасутся. Их хоть кто-то удаляет? А там комментарии:мама не горюй. Я не журналист, но где-то читал, что журналистика должна быть бесспристрастной. Она должна быть независимой и должна просто фиксировать время для истории. Уйдут и правые, и левые, а останется лишь то, что вы зафиксировали " на пленку". Что ж вы творите? Я понимаю, напишешь что-то не то и завтра придут люди в масках и в мусорный ящик засунут, и за семью страшно. Вам за Луцкого как его там губернатора что-ли, которого приковали наручниками не стыдно? За ментов, которых вы поставили на колени-не стыдно? В России, которой Вы и Вас так пугают, разве такое возможно? Так где Ваша совесть, чему Вас учили на факультетах журналистики? Подносить блюда для для тех кто правит? Задумайтесь. Я пишу свои посты стараюсь не оскорблять ваш менталитет. Он у нас разный. У меня брат двоюродный во Владимир-Волынске живет. И я знаю, какие мы разные, но хоть вы и считаете нас "бандюками", но с оружием наводить порядок пришли вы к нам, а по вашей логике-должны были мы. Но, у вас всегда найдется оправдание: мы нанесли предупреждающий удар, иначе бы они нас.... Душе моей хочется, что на ваши дома пало то, что бросают на мои дома ваши освободители. И душа моя хочет, чтоб они возвращались домой только в гробах. Я понимаю-это неправильно. Ненавистью душу неизлечишь. Везде есть люди. Вот был у вас журналист с Ивано-Франковска, забыл фамилию, который кричал: Люди! Остановитесь! так вы его в тюрьму пытаетесь засунуть, если уже не засунули. Задумайтесь, журналисты! Лучше разговаривать, может договоримся. Не стирайте посты. Давайте дискутировать без оскорблений.
Тук-тук. Показати IP 21 Березня 2015 11:26
Спасибо, что не стерли. Я верю, что везде есть и хорошие и плохие люди. Скажу банальность, мир бывает и серым. Правых и плохих может и не быть. И у вас есть правые, и нас плохие. Но, если, что я за тех, кто защищает свой дом. Я за Донбасс.Но, с уважением отношусь к Волыни. У вас такие леса и речки. Эх, где мое беззаботное детство!
Анонім Показати IP 21 Березня 2015 13:13
Пулявлоб нехай за Європу не переживає... Євросоюз щось з Росією не свариться, а газом користується, товар експортує туди ... як почали одні і тіж політики красти за Кравчука так і по сьогодні крадуть... Як крали так і крадуть, як брехали , так і брешуть оптом горе-політики, горе-Президенти ...Політичні проститутки в Україні 24 роки ! Патріотизмом прикриваються казнокради українські і брехуни найкращі в світі ...
Сєні Яйценюху Показати IP 23 Березня 2015 08:34
І де та куля заблукала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus