USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Путін набрид». Силовики Росії навмисно мовчали про перспективу провалу війни в Україні, – експерт

14 Березня 2022 11:50
Генштаб, розвідка та інші силовики РФ знали, що війну в Україні Росія не виграє, але не хотіли про це говорили диктатору Володимиру Путіну.

Таке припущення висловив військовий експерт Валентин Бадрак, пише НВ.

«Всі військові, весь силовий блок, усі люди, які стоять за [секретарем Ради безпеки РФ Миколою] Патрушевим, за [членом РБРФ Сергієм] Івановим, не тільки за [міністром оборони Сергієм] Шойгу (він може бути і щирим другом Путіна), парламентський блок, генерал [Володимир] Шаманов і багато інших, яким Путін насправді набрид, мають свої зв’язки з олігархами, бізнесменами.

Увесь чиновницький клан Росії традиційно співпрацює з грошима. Всі почали розуміти, що подальша путінська стратегія приносить лише збитки і може зруйнувати країну і їх власне благополуччя. Тому, на мій погляд, генерали не боялися щось казати Путіну, а просто не хотіли цього робити. Вони подумали: "Приймаєш рішення самостійно? Давай! Іди в пастку, а там подивимося, що з тобою буде". Я переконаний, що генеральний штаб і розвідка Росії розуміли наслідки вторгнення в Україну», — зазначив в ефірі Радіо НВ Бадрак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus