USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Путін прилетів у Сирію, щоб вивести звідти війська РФ

11 Грудня 2017 13:03
Президент Росії Володимир Путін прибув до Сирії. Там він дав наказ розпочати вивід російських військ.

Путін прибув на російську військову базу Хмеймім у Сирії, де його зустрів президент Сирії Башар Асад, а також міністр оборони РФ Сергій Шойгу та командуючий російського війського угрупування Сергій Суровікін, повідомляє "Інтерфакс".

Там Путін наказав почати виведення російської військової угрупування з Сирії в пункти постійної дислокації на території РФ. Однак усі війська з Сирії Путін вирішив не забирати.

"Значна частина російського військового контингенту, що знаходиться в Сирійській Арабській Республіці, повертається додому, в Росію", – заявив Путін. Варто нагадати, що у Сирії воюють і російські найманці, які офіційно не входять до складу Збройних сил РФ.

Свої війська у Сирію Росія ввела ще осінню 2015 року. За офіційними даними, у цій війні загинуло 40 російських військових. Однак Росія приховує дані про втрати своїх військовослужбовців з моменту початку війни з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Грудня 2017 13:25
Чим більше руські виводять свої війська, тим більше там тих військ стає. Тож не треба нам радуватися тому, брати мої!
Анонім до АНАТОЛЬ_ Показати IP 11 Грудня 2017 15:23
знаток хр?нов
Тетяна до АНАТОЛЬ_ Показати IP 12 Грудня 2017 11:43
брати )))))))) думка українців в данному випадку взагалі нікого не цкавить! Розберіться хоча би з тим шо маєте, з тим шо наробили або допустили зробити в своїй країні, на моїй батьківщині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus