USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Путін сказав усе з землею рівняти»: перехоплення телефонних розмов окупантів

14 Квітня 2022 10:21
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило чергове перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні.

Так, мобілізований військовослужбовець армії агресора Олег Карасьов розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні: «Путін сказав, якщо до 10 травня ні х*я не зробимо, то все з землею рівняти».

«Рубіжне ще намагаємось «звільнити», а Лисичанськ і Сєверодонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х*я просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ), що кожен день з танків і зі всієї зброї х**римо, а їм по х*й. Наших стріляють щодня».

Ця розмова підтверджує, що РФ цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus