USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путіна лякають ліквідацією, якщо він наважиться на зустріч із Зеленським

22 Квітня 2022 09:04
Реальність, у якій живе російський диктатор Володимир Путін, створюється його найближчим оточенням, яке лише підживлює його страхи та підтримує всі божевільні ідеї.

Як пише Telegram-канал General SVR, російського президента, який давно живе в альтернативній реальності, де перемагає у війні з фашистами, його підлеглі лякають фізичною ліквідацією.

Страхи диктатора нібито постійно підживлюються його наближеними. Як стверджує канал, секретар Ради безпеки Микола Патрушев надав Путіну черговий страшний план західних спецслужб щодо його ліквідації.

"План вигаданий, як і всі попередні, в надрах Радбезу, але "страшний", а тому особливо вражає Путіна. Цього разу змова світового імперіалізму дійшла до того, що нібито збираються збити президентський літак, якщо Путін наважиться на зустріч із Зеленським у третій країні", — пише канал.

Читати ще: З ким та як Путін приймав рішення про вторгнення в Україну, – ЗМІ

Путін свято вірить у те, що Зеленський особисто при зустрічі може зробити спробу замаху, використавши арсенал від отрути до вогнепальної зброї та навіть пожертвувавши собою.

Численні лідери країн, яким "пощастило" спілкуватися з президентом Росії останні півтора місяці, були свідками того, що Путін дуже нервово ставиться навіть до спроб обговорення можливості зустрічі із Зеленським.

"Путін живе в альтернативній реальності, яку створюють як він сам, так і люди з близького кола. Патрушев у своєму прагненні бути незамінним, вигадуючи змови і "вдало" ці змови нейтралізуючи, створює частину цієї уявної реальності, в якій живе диктатор, що розв'язав війну.

У близькому оточенні Путіна зараз немає жодної людини, яка може навіть заїкнутися про перспективу припинення війни без перемоги, яка існує в голові у президента. Більше того, все найближче оточення Путіна, якщо й не підтримує перспектив ядерного удару, то не суперечать президентові, коли він про це говорить і приречено впевнені, що так і буде", — повідомляє General SVR.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus