USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Путіна зареєстрували кандидатом у президенти Росії

6 Лютого 2018 14:59
Центральна виборча комісія зареєструвала чинного президента Російської Федерації Володимира Путіна як кандидата на майбутніх виборах глави держави.

Про це повідомляє «Интерфакс».

«Таке рішення було прийнято на засіданні Центрвиборчкому у вівторок, 6 лютого. Члени ЦВК РФ одноголосно проголосували за реєстрацію Путіна. Посвідчення встановленого зразка було видано його довіреній особі Сергію Кабишеву», – йдеться у повідомленні

Як зазначається, ще двоє кандидатів на пост президента лідер ЛДПР Володимир Жиріновський і висунутий від КПРФ Павло Грудінін були звільнені від збору підписів як представники парламентських партій. Вони вже зареєстровані.

Також у президентських виборах мають намір брати участь Ксенія Собчак від партії «Громадянська ініціатива», висунутий партією «Яблуко» Григорій Явлінський, уповноважений з прав підприємців Борис Титов від «Партії Роста», Сергій Бабурін від «Російського загальнонародного союзу» і Максим Сурайкін від партії «Комуністи Росії».

Отож, наразі у президентських перегонах продовжують брати участь вісім осіб. Згідно із законодавством, ЦВК повинен зареєструвати всіх кандидатів на пост президента до 10 лютого.

У виборах президента Росії, які відбудуться вже в березні, також мав намір брати участь опозиціонер Олексій Навальний, однак йому відмовили в реєстрації.

Нагадаємо, 15 грудня Рада Федерації офіційно призначила вибори президента Росії на 18 березня 2018 року, тобто у день річниці анексії Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Носатий дядько Показати IP 6 Лютого 2018 15:20
Яка несподіванка!
! Показати IP 6 Лютого 2018 15:31
Подовше б пуйло рашиків з колін пінімало б. Так як пуйло, рашку ніхто не грабив!
скептик до ! Показати IP 6 Лютого 2018 17:33
кому від того легше ? ВОВКУ НА ЦАРСТВО !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus