USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

П’яний водій перевозив 50 літрів спирту

10 Лютого 2013 16:02
50 літрів спирту у своєму авто перевозив водій. Окрім того, зловмисник сам перебував у алкогольному сп’янінні.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

У Любомлі інспектори взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ зупинили автомобіль Volkswagen Caddy для перевірки документів.
З’ясувалося, що за кермом знаходиться 45-річний місцевий мешканець. Розмовляючи з водієм, правоохоронці зрозуміли, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

При огляді автомобіля також виявили бочку ємкістю 50 літрів, наповнену рідиною прозорого кольору з різким запахом спирту. Документів на перевезений вантаж не було. Відтак, автомобіль доставили в любомльський райвідділ.

На водія склали адміністративний протокол, згідно зі ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). За порушення норм передбачено штраф від 2250 до 3400 гривень або позбавлення права керування строком від 1 до 2 років, або ж громадські роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова Показати IP 10 Лютого 2013 17:56
Надихався)))!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus