USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Питання керівництва «Волиньторфу» - майже вирішене

10 Квітня 2013 16:08
З початку травня колишнього керівника ДП «Волиньторф» Івана Киричика повинні знову призначити директором цього підприємства.
Про це заявив народний депутат Ігор Єремеєв під час прес-конференції у Києві 9 квітня.
Як повідомив Ігор Єремеєв, питання керівництва ДП «Волиньторф» - майже вирішене. Так, Івану Киричику поновлять трудовий договір і призначать директором Маневицького торфобрикетного заводу в Прилісному уже 1 травня.
«Були штучно створені підстави не продовжувати договір з єдиною метою – щоби призначити керівником сторонню людину», - розповів Ігор Єремеєв.
Утім, разом і з мешканцями Маневицького району, які «діяли» на місцях і не дали можливості силовому захопленню підприємства, нардеп працював над вирішенням питання у Києві. «Я зустрічався з міністром палива та енергетики, зустрічався з заступником міністра, з віце-прем’єром Юрієм Бойком, віце-прем’єром Сергієм Арбузовим, з прем’єр-міністром минулого тижня і неодноразово обговорювали це питання», - зазначив обранець народу. Тож, результатом цих зустрічей стало те, що Івана Киричика мають повернути на посаду директора «Волиньторфу».
«Мною і моїми колегами буде зроблено все, що необхідно для того, щоби зберегти це підприємство, не дати його приватизувати і найголовніше для того, щоби збереглася соціальна інфраструктура, адже на балансі цього підприємства є будинки, дитячий садок і по суті вся інфраструктура навколишніх сіл тримається на цьому підприємстві,», - підсумував Ігор Єремеєв.
Окрім того, як розповіли Ігор Єремеєв і народний депутат Степан Івахів, вони вирішують й інші проблеми людей на своїх виборчих округів. Так, після довгих, але конструктивних перемовин в Уряді, на ліквідацію підтоплень у районах Волині, де обирали цих депутатів, виділять з держбюджету 9 мільйонів гривень. Також буде фінансування проектів добудови деяких шкіл та дитячих садочків.
Насамкінець, народні депутати зазначили, що на благо волинян потрібно було б працювати усім депутатам, яких обрали до Верховної Ради на Волині. «Я не розумію, чому, наприклад, представники різних політичних сил не можуть зайти разом у один кабінет і відстояти фінансування для того регіону, де їх обрали. Це якщо депутати представляють різні політичні сили, то треба лише через барикади спілкуватися? Це проблема нашої політики: ми бачимо все лише у двох кольорах: чорний і білий. Але політика складається з багатьох кольорів. Тож не треба свої політичні прапори виставляти, а варто загадати, звідки родом, де обиралися і закачати рукава, поділити фронти роботи і працювати разом», - резюмував Ігор Єремеєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йорік Показати IP 10 Квітня 2013 16:54
Почті - нє счітаєтся.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus