USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пивна йога та рокотека: як розважатимуть гостей Фестивалю пива і м’яса

19 Вересня 2018 08:15
Уже цими вихідними у замку Любарта відбудеться Фестиваль пива та м’яса. Для лучан і гостей міста підготували безліч розваг, аби пивний вікенд запам’ятався надовго.

15 броварів та 20 рестораторів з усієї країни 22 та 23 вересня частуватимуть гостей фестивалю крафтовими напоями та незвичними закусками.

Подбали організатори і про дозвілля. Окрім виступів відомих гуртів, на гостей чекають конкурси, розіграші та цікаві розваги.

Так, лучани матимуть нагоду повправлятися у пивній йозі. Ідея, яка зародилася у Німеччині, поєднує східні вправи та вживання пива, і має на меті якщо й не просвітлення, то чудовий відпочинок.

Також на фестивалі гості змагатимуться в армреслінгу та бір-понгу.

А ввечері замок відриватиметься під запальні ритми. У суботу, 22 вересня, на відвідувачів чекають усім відомі хіти від легенди луцьких дискотек Dj Ткацика (Сергія Ткачука). А в неділю у замку лунатимуть улюблені рок-хіт від Dj Plur та Dj Famous.

Тож усіх охочих смачно та весело відпочити чекають 22 та 23 вересня у замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 19 Вересня 2018 08:50
Пиво і м"ясо хлопцям на схід!!!!
Волиняка до Андрій Показати IP 19 Вересня 2018 09:25
я думаю хлопці б не відмовилися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus