USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький фестиваль пива зібрав 8 тисяч гостей

4 Жовтня 2016 08:00
Впродовж двох днів фестиваль пива та м’яса в Луцьку відвідали 8 тисяч гостей.

Про це повідомляє Волиньпост.

Нагадаємо, перший Фестиваль пива та м’яса стартував 1 жовтня у Луцькому замку та тривав два дні. На фестивалі представили понад 20 підприємств: броварень, виробників м’ясної та гастрономічної продукції.

"Плануємо, що з часом цей фестиваль стане щорічним. У Луцьку потрібно розвивати туризм, і це - той самий подієвий туризм, заради якого люди їдуть до Луцька. Дуже класно, коли приїжджають з інших міст на такі заходи. Були тут іноземні гості, приїжджали екскурсії", - розповіла прес-секретар фестивалю Владислава Жорняк.

Кількадесят видів крафтового пива, звареного за авторськими рецептами, смакували відвідувачі фесту. З пивом власного виробництва до Луцька приїхали гості зі Львова, з Івано-Франківська та Кам'янця-Подільського.

За два дні, зі слів організаторів, фестиваль відвідало 8 тисяч гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 4 Жовтня 2016 08:41
Та ви що, знущаєтеся? Традиційним..... Лицарів вигнали, давайте ще музеї повиносимо за межі замку, бо так більше пивних і сосискових палаток поміститься. Молодці. P.S. 8 тисяч людей? Якщо сумувати персонал палаток, барменів, прес-секретарів, журналістів, то десь тисячі 2 й було))
Тиць-здиць Показати IP 4 Жовтня 2016 11:05
А толку з тих лицарів? Алкашня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus