USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Пивну палатку в Луцьку поставили поруч із школою

12 Серпня 2009 14:09
Пивна палатка, яка з’явилася на вулиці Ветеранів у Луцьку, є розсадником антисанітарії та джерелом сміття. Окрім того, вона розташована поблизу двох шкіл та трьох дитсадків, що є вкрай негативним явищем. З такими словами під час наради в мерії виступив директор Луцької ЗОШ І -ІІІ ступенів №19 Юрій Левченко, – інформує 12 серпня репортер «Волинських Новин».
 
«Такі пивні палатки є розсадником антисанітарії, джерелом сміття», – сказав пан Левченко. «Це п’ять метрів від будинку, п’ять метрів від території школи, де через два тижні розпочнеться навчальний рік», – додав він.
 
«Передайте міському голові обурення від всіх жителів цієї вулиці, всіх батьків школи за даний дозвіл № 360 на розміщення цієї палатки», – звернувся він до присутнього на нараді начальника відділу екології Луцької міської ради Бориса Сороки. «Це тисячі людей», – продовжив пан Левченко.
 
За словами директора школи, вчора він телефонував на «гарячу лінію» у мерію, «але після того, коли мене завірили, що це вже буде припинено, був поставлений ще й біотуалет, який, як і інші, працювати не буде».
 
Пан Сорока погодився із актуальністю проблеми. «Це питання потрібно розглянути і вжити необхідних заходів», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 12 Серпня 2009 14:19
такі палатки з непрацюючими туалетами стоять по всьому місті,навкруги цих палаток все з...яне і з...ане,Хто дае дозвіл на встановлення цих палаток?Хто повинен контролювати чістоту навколо них?
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 14:44
На Грушевського 1, біля ветеранської аптеки, минулого року стояла пивна палатка поруч з дитячим майданчиком, на цей рік розгромили майданчик та й розібрали його зовсім!!!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 15:37
Блин, чему удивляться. На проспекте Воли, в центре, возле "Панно" стоит гадючник. В подъездах воняет, кругом мусор. А вы про Ветеранов, Грушевского, это уже типа окраина, для наших городских деятелей. Кстати, а возле ЗАГСА сколько там палаток, а ведь рядом школа и садики.
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 17:26
Лучанину, я Вам скажу що контролювати повинен Шиба і компанія і що Вам полегшало? Ні то вступіть в обєднання Лучани і тоді зрозумієте що біля палаток не так вже й з...ано.
капрал Показати IP 12 Серпня 2009 18:30
Це неподобство! Але найбільше - не палатка, а готовий магазин біля гімназії №4! Заходиш і впрашся в пиво на розкладці, а хліб - пиндику!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus