USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Пиза прикрасить рекламою «міст Кривицького»

1 Березня 2012 13:08
Депутатові Луцької міської ради й підприємцеві Олександру Пизі дозволили розташувати рекламні щити на пішохідному мосту біля залізничного вокзалу.

Відповідне рішення члени виконкому ухвалили під час чергового засідання, 1 березня.
Як розповів начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк, мова про 4 рекламні щити на сходовій вежі пішохідного мосту. Розмір кожного з них – 3 на 6 метрів. Дозвіл на їх розташування влада надала до 1 березня наступного року.

Заступник начальника управління архітектури та містобудування міськради Ярослав Матвіїв зауважив, що рекламні щити естетичного вигляду мосту не зіпсують, швидше – прикрасять його. Водночас посадовець висловив сподівання, що на щитах не буде реклами алкоголю чи тютюну.

Відповідно до проекту рішення, Олександр Пиза зобов’язаний укласти договір тимчасового користування місцем розташування засобу зовнішньої реклами з комунальним підприємством «Луцькреклама».

Нагадаємо, пішохідний перехід від залізничного вокзалу до торгового центру «Караван» (відомий ще як «міст Кривицького») урочисто відкрили 24 серпня 2011 року. У зведення довгобуду вклали 1,3 мільйона гривень. Хоча будівництво затіяли п'ятнадцять років тому, добудувати його вдалося лише цьогоріч завдяки тому, що інвестору - Волинській облспоживспілці - віддали в довгострокову оренду землю під ринком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
тиць-здиць Показати IP 1 Березня 2012 13:12
Пиза прикрасить міст... Десь буква пропущена?
Семен Показати IP 1 Березня 2012 13:20
Наверное, откат от стравых компаний намерен получить. Место оживленное автотранспортом, водители будут отвекатся на рекраму ы страховой случай. Дай, Бог, только страховой.
Вітер Показати IP 1 Березня 2012 15:55
Міст і так "шатає", а тут ще паруса добавляться! Полетить він у вирій! ))))))
33-й квартал Показати IP 1 Березня 2012 17:00
Не знаю яким ідіотом тре бути, щоби ліпити до мосту-довгобуду ім`я чиновника з заплямованою репутацією (+доця непорядна з музикальною школою) який почав будівництво, покористувався б`юджетними грішми (закупка металу на ферми йшла через мерію Кривицького).
D до 33-й квартал Показати IP 1 Березня 2012 21:41
Розкажіть про доцю більше. А то ми не в курсі.
DD до 33-й квартал Показати IP 2 Березня 2012 00:39
А ще можна про доцю і котельню на 40-му кварталі. Та й сам доцін тато на "заплямовану репутацію" чхати хтів. Це колись стрілялися, зараз у всяких там Європах у відставку йдуть, а у нас - в облдержадміністрацію і в радники.
Коля Показати IP 1 Березня 2012 23:23
ото вже красуватимуться біг-морди Яйценюка на мості!...
Вольський Показати IP 2 Березня 2012 07:46
Якщо головний художник осмілюється заявляти, що "рекламні щити естетичного вигляду не псують, швидше – прикрашають", то це місто слід рятувати. Це ж хвороба вже, бо здоровий глузд цього не сприймає. Місто вже достатньо "прикрашене"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus