USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Рада достроково припинила повноваження трьох нардепів

8 Грудня 2023 15:04
Верховна Рада достроково припинила повноваження трьох народних депутатів: Максима Єфімова, Дмитра Шпенова та Віталія Данілова.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

«Дострокове припинення повноважень народного депутата України Єфімова М.В. (Група «Відновлення»). Мажоритарник, тобто його місце буде вільне до завершення війни.

Дострокове припинення повноважень народного депутата України Шпенова Д.Ю. (Позафракційний). Мажоритарник, теж саме.

Дострокове припинення повноважень народного депутата України Данілова В.Б. (Фракція «Батьківщина»). Замість нього зайде інший по списку», – йдеться у повідомленні.

За Єфімова проголосували 283 нардепи, Данілова – 291 та за Шпенова – 289.

Наразі у Раді залишився 401 депутат.

Читати ще: Зеленський звільнив свого представника у ВР, волинянина Веніславського

25 листопада народний депутат України від «Батьківщини» Віталій Данілов, написав заяву про вихід із фракції і складання депутатських повноважень.

1 грудня стало відомо, що співголова депутатської групи «Відновлення України» у парламенті Максим Єфімов вирішив скласти свої повноваження народного депутата.

4 грудня позафракційний народний депутат Дмитро Шпенов подав до Верховної Ради заяву про дострокове припинення своїх повноважень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus