USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рада просто так Гонтареву не відпустить, – експерти

12 Квітня 2017 16:07
За три роки на посаді глава Нацбанку Валерія Гонтарева встигла нажити ворогів та критиків – як серед політиків, так і з боку населення. Зокрема, керівник НБУ несе відповідальність за обвал курсу гривні.

Як відомо, днями Гонтарева анонсувала відставку.

Очільниця Нацбанку України запевнила, що давно збиралася йти з посади. Останнім кейсом глави НБУ стане націоналізація Приватбанку, однак тоді – у грудні 2016 року, як пишуть ЗМІ, їй не знайшли заміни. Про це повідомляє ICTV.

ЧИТАТИ ЩЕ: Я ВИКОНАЛА СВОЮ МІСІЮ, - ГОНТАРЕВА ПОЯСНИЛА, ЧОМУ НЕ ЗВІЛЬНИЛАСЯ РАНІШЕ

Узгодження та консультації щодо наступника тривають і зараз. А на відставці Гонтаревої, вважають політологи, охоче пропіаряться і її вороги, і «друзі».

За словами представника МВФ в Україні Жерома Ваше, нині Київ має призначити професіонала, який зможе вдало провести започатковані реформи. Втім Верховна Рада просто так Гонтареву не відпустить, – кажуть політологи.

«Як мінімум, влаштують публічну «порку» для того, щоб всі партії могли на цьому попіаритись», – каже політичний експерт Микола Давидюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus