USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рада схвалила в першому читанні законопроект про заборону пластикових пакетів

12 Листопада 2019 20:20
Верховна Рада прийняла за основу законопроект про заборону пластикових пакетів в магазинах та ресторанах.

За законопроект Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України (№2051−1) у першому читанні проголосували 365 народних депутатів. Жоден з депутатів не голосував проти.

Законопроектом передбачено, що з 1 січня 2022 року в об'єктах роздрібної торгівлі та ресторанного господарства буде заборонено розповсюдження пластикових пакетів товщиною до 50 мкм та оксорозкладних (оксобіорозкладних) пакетів. Продавцям також заборонять схиляти споживачів до купівлі пакетів.

Заборона не буде поширюватися на біорозкладні пластикові пакети та надлегкі пластикові пакети, призначені для пакування або транспортування свіжої риби і м’яса та продуктів з них, а також сипучих продуктів та льоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus