USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Рада ветеранів просить Романюка з Грицюком нагородити Шибу

15 Вересня 2009 16:11
Відзначити Луцького міського голову Богдана Шибу з нагоди Дня ветерана просить Луцька міська організація ветеранів України голову облдержадміністрації Миколу Романюка та голову обласної ради Анатолія Грицюка. Про це йдеться у відкритому листі, затвердженому на засіданні Луцької міської ради ветеранів України 10 вересня 2009 року, – інформують «Волинські Новини».
Як ідеться у листі, відзначити Богдана Шибу ветерани просять «за сумлінну працю зі створення комфортних умов для проживання ветеранів міста».
Ветерани пишуть, що «Луцька міська організація ветеранів України працює у тісному контакті з місцевою владою… Лише потягом цього року міський голова тричі зустрічався з активом організації ветеранів, інформував його про роботу зі створення гідного для літніх людей і всієї громади Луцька життєвого середовища».
У листі до керманичів області ветерани розповідають, що «за рекомендацією Богдана Шиби міська рада ветеранів зустрічалась практично з усіма заступниками голови, директорами департаментів». Зокрема тільки цього року виявили ініціативу зустрітися з активом ветеранів керівники департаментів соціальної політики, житлово-комунального господарства, транспортного відділу.
Окрім того ветерани розповіли, що підтримують ряд ініціатив міського голови, спільно проводять заходи, присвячені урочистим і знаменним подіям. «Департаментом соціальної політики, у тому числі і за нашим проханням, надано посильну матеріальну адресну допомогу в минулому і цьому році понад 400 ветеранам, інвалідам на суму 40 тисяч гривень», - пишуть ветерани.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus