USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Радіо Бі-Бі-Сі ознайомило росіян із візитом Патріарха Кирила на Волинь

4 Серпня 2009 19:58
Перебіг подій під час візиту Патріарха Московського і всія Русі Кирила на Волинь висвітлювала і російська студія радіо Бі-Бі-Сі. Про це 4 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема з випуску новин «Ранок на Бі-Бі-Сі» росіяни мали змогу дізнатися, як саме зустрічали Патріарха Кирила в Луцьку. Власне, російських радіослухачів із перебігом подій в облцентрі Волині у прямому ефірі ознайомив журналіст «Волинських Новин» Андрій Калахан.
Пан Калахан зокрема розповів: «Загалом усе пройшло спокійно, незважаючи на погану погоду, адже дощило. Патріарха зустріли декілька тисяч його прихильників біля Храму всіх святих землі Волинської. Вони скандували «Наш патріарх – Кирил!» та співали релігійних пісень. Щоправда, були і противники візиту Патріарха Кирила – прихильники Київського Патріархату. Але все минуло досить мирно, хоча обидві групи людей збиралися приблизно одночасно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus