USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Радіо БіБіСі: Фінансова криза вдарила по волинських будівельниках

14 Жовтня 2008 08:56
Як стало відомо «Волинським Новинам» із поінформованого джерела, фінансова криза зачепила волинські будівельні підприємства. Про це 14 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією джерела, на підприємстві «Луцьксантехмонтаж», яке очолює депутат із фракції БЮТ у Волиньраді Віктор Чорнуха, звільнено значну кількість працівників. За деякими даними, їх кількість вимірюється сотнями.
Окрім того, під загрозою й інша будівельна організація – «Луцький домобудівельний комбінат» (директор – депутат із фракції «НУ» в Луцькій міськраді Руслан Вайман).
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Krasigor Показати IP 14 Жовтня 2008 09:34
"Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована". Якщо ви ще кілька разів вищевказаний підсумок, то свій інтернет-ресурс можете з чистою совістю назвати, до прикладу: "Волинський камеді-клаб". Причому, виглядає це насправді не смішно, якщо принаймні ви асоціюєтеся із інформаційним волинським ресурсом.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 12:55
Товаріщь Krasigor, ідіть ви в дупу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus