USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Радіо БіБіСі: Викладачів волинського вишу змусили написати відмови від доплат

9 Лютого 2009 16:15
Як стало відомо виданню із поінформованого джерела, в одному із університетів краю зі статусом національного низка викладачів, які працюють за сумісництвом, написали заяву, в який висловили готовність отримувати «чисту» ставку без переважної частини доплат. Про це  9 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Фінанасово-економічна криза зносить щораз нові аспекти у галузь освіти Волинської області. Принаймні в одному з нацуніверситетів викладачі, які працюють у ньому за сумісництвом, були вимушені примусово написати нібито добровільні заяви про відмову від доплат. Зокрема, як повідомило джерело, у ранг непотрібних зарахували навіть надбавки за науковий ступінь, стаж чи навантаження.
Ціна відмови від написання заяв – звільнення. До речі, працівники цього ж вишу невчасно і не в повному обсязі отримують зарплату.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 16:18
А чим вони відрізняються від інших працівників, яким також познімали надбавки( тобто затсавили відмовитись добровільно). Криза...
Sid Vicious Показати IP 9 Лютого 2009 16:31
Ну і нашо так засекречувати, якщо всім відомо, що то Політех
Студент Показати IP 9 Лютого 2009 18:07
Зате викладачі Технічного університету Луцька вчасно і в повному обсязі отримують хабарі від студентів під час сесій, що і складає основну частину доходів "служителів науки". так що відмова від частини жалюгідної зарплатні не є суттєвою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus