USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Радіодиктант національної єдності-2023: хто напише та читатиме текст

12 Жовтня 2023 06:46
Текст для радіодиктанту національної єдності напише поетеса, перекладачка, авторка прозових творів та лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко. Читати текст буде актор та театральний режисер Олексій Гнатковський.

Про це повідомляє УП. Життя.

До методичної роботи над текстом долучать мовознавцю та докторку філологічних наук Ларису Масенко.

Радіодиктант національної єдності відбудеться об 11:00 27 жовтня – у День української писемності та мови.

Долучитися може кожен охочий. Почути текст можна буде в ефірі телеканалу «Суспільне Культура»; на хвилях «Українського Радіо» та «Радіо Культура»; на YouTube-каналі «Українського Радіо»; на Facebook-сторінках «Суспільного».

Нагадаємо, всеукраїнський радіодиктант національної єдності започаткувала команда Українського Радіо у 2000 році задля єднання навколо мови. Торік його писала рекордна кількість людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus