USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радник волинського губернатора не бачить майбутнього у долі ЄЦ

7 Липня 2008 17:58
Новостворена організація Єдиний Центр приречена на поразку. Саме так вважає радник голови Волинської облради Володимир Банада. Про це 7 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Партія ЄЦ, на думку пана Банади , створена під вибори, щоб підняти рейтинг Президента, але з того нічого не вийде. Тому ЄЦ не має подальшої долі. За цієї причини радник губернатора не розуміє, на що сподівається «новоспечений» голова ВОО ЄЦ Володимир Бондар.
 
До того ж, як міркує Володимир Банада, «фракцію ЄЦ неможливо створити без ризику». Таке припущення радник пояснив наступним чином: «Щоб створити нову фракцію, потрібно, щоб хтось туди увійшов – написав заяву. Ця заява, за законом, достроково припинить депутатські повноваження».
 
Також пан Банада висунув версію, що створення організації ЄЦ передбачає глобальніші плани, ніж підтримка Віктора Ющенка. «На мою думку, не під Президента створювалася ця організація. Я вважаю, якийсь більший контекст вклали творці у цей проект, якісь інші стратегічні міркування. Цей піпЄЦ створений на далекоглядну підтримку тих людей, які стоять біля його витоку: Балоги, Кріля, Петьовки» , – переконаний він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus