USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Раду підприємців у Луцьку очолив Слабенко

6 Жовтня 2008 11:22
Новим головою Громадської ради підприємців при Луцькому міському голові став Олександр Слабенко. Таке рішення Рада підприємців прийняла на своєму черговому засіданні 3 жовтня. Про це 6 жовтня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у Департаменті інформаційної політики Луцької міської ради, за нового голову Олександра Слабенка, який є директором ТзОВ «КУА «Прайм-Тайм», проголосували усі дев’ятеро присутніх на засіданні членів ради. Заступником голови ради став директор ТзОВ «Місто. Інвест. Консалтинг» Петро Верзун.
 
Попередній голова – банкір та депутат міської ради Олег Іванюк – попросив увільнити його від виконання обов’язків голови Громадської ради підприємців у зв’язку зі значною завантаженістю за основним місцем роботи.
 
Довідково:
 
Громадська рада підприємців при міському голові міста Луцька створена з метою координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій із підприємцями з питань формування і реалізації державної політики, вирішення проблем міста, відповідно до статті 42 Закону України про місцеве самоврядування.
 
На цей час у раду входять 13 членів – луцьких підприємців та представників громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Batman Показати IP 7 Жовтня 2008 08:17
Гарних успіхів Вам пане Олександр на новій посаді!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus