USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рак не пішов на карантин: в онкохворого лучанина Дарія відмовляє печінка

30 Березня 2020 15:25
У 21-річного лучанина Дарія Зажицького, який протягом тривалого часу веде нелегку боротьбу із онкологічним захворюванням – лімфомою крові, сталося токсичне ураження печінки. Так, медики діагностували у нього медикаментозний гепатит. Через це стан молодого чоловіка значно погіршився. Зі слів самого хлопця, якщо уражений орган не відновиться, єдиний вихід – гемодіаліз (апарат «штучної нирки»).

Про це Дарій Зажицький розповів кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини.

Нагадаємо, на долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА, життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло власні корективи... Тож тепер Дарію потрібно виборювати власне право на життя не на октагоні, а в реальності – день за днем.


«У мене дуже невтішна ситуація. Після чергової хімії у мене почала відмовляти печінка. Коли я здав аналізи на біохімію, то результати вразили усіх, оскільки мої показники перевищили норму у вісім разів! І це після курсу з відновлення печінки. Лікування не дало того результату, що ми очікували, а ще більш засмутило нас. Лікар сказав, якщо швидко не відновити печінку, то може початись цироз печінки і вона може розпастись. Але ми тримаємось і готові йти далі проти всіх негараздів», – розповів хлопець.

Також він наголосив, що якщо показники аналізів не покращаться, йому доведеться очищувати кров за допомогою гемодіалізу.

«Але «штучна нирка» прив’яже мене до Луцька, і я не зможу отримати черговий курс хімії у Києві. Хоч бери і плач. Моя кохана Ольга каже, що якщо зі мною щось трапиться, її життя втратить сенс», – зі смутком додає Дарій.

Нагадаємо, усі небайдужі можуть допомогти Дарію, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович 5375414102545711 Моно банк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus