USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ракетний удар по Харкову: четверо загиблих, під завалами можуть перебувати близько 10 людей

20 Березня 2024 16:11
Близько 13 години у Харкові пролунав вибух. Загарбники влучили у підприємства – типографію, цех із виробництва меблів і лакофарбової продукції. Начальник Слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов поінформував про загиблих. Зруйновано виробничі будівлі, пошкоджено багатоквартирний будинок. На площі 2 тис. кв. м виникла пожежа.

За попередніми даними поліції, удару завдано ракетою Х-59, передає Укрінформ.

Під завалами підприємства у Харкові можуть перебувати близько 10 людей. Про це повідомив в ефірі телемарафону начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
«Одну людину дістали без ознак життя. Ще два тіла без ознак життя ідентифіковано, але підрозділи ДСНС поки деблокувати їх не можуть. ДСНС працює, щоб локалізувати пожежу та розпочати деблокування завалів. Під завалами, за нашою інформацією, можуть перебувати ще близько 10 людей», – сказав Синєгубов.

Згодом він повідомив, що кількість жертв ракетного удару зросла до чотирьох.

Читати ще: Російський Енгельс, де базуються стратегічні бомбардувальники, атакували дрони

За його інформацією, двоє з постраждалих – у тяжкому стані, двоє – в стані середньої тяжкості, одна людина отримала незначні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus