USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ракетний удар по Кривому Рогу: загинув поліцейський. Оновлено

8 Вересня 2023 10:35
Зранку 8 вересня росіяни вдарили ракетою по середмістю Кривого Рогу. Зруйнована одна із адмінбудівель поліції. Одна людина загинула.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами внаслідок російського удару загинув поліцейський. Ще трьох рятувальники ДСНС дістали з-під завалів. Вони у важкому стані. 6 співробітників отримали травми різного ступеня тяжкості.

Надзвичайники на місці прильоту гасять пожежу площею 200 квадратних метрів.

Крім того, постраждали ще розміщені поруч житлові будинки. Поліція здійснює поквартирний обхід, щоб перевірити стан мешканців. Тривають рятувальні роботи.

Місцевих просять не наближатися до місця роботи екстрених служб у цілях безпеки.

Станом на 10:00 кількість травмованих унаслідок російського удару по Кривому Рогу зросла до 25 осіб.
Станом на 10.43 кількість постраждалих збільшилась до 32 осіб. Більшість з них - в стані середньої тяжкості або «задовільні». Втім, за словами голови Дніпропетровської ОДА Сергія Лисака, є й «важкі».

Чиновник повідомиа, що пошкоджені 3 адмінбудівлі. Побиті 7 житлових будинків, серед них – багатоповерхівка. Пожежа, яка виникла в гаражах, локалізована.

Обстеження території триває.

За даними ДСНС, станом на 11.00 відомо про 44 поранених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus