USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рахунки волинського райцентру – під загрозою заблокування

9 Вересня 2009 08:56
Львівський апеляційний господарський суд зобов’язав Горохівську міську раду раду сплатити 309 тисяч гривень скульптору Василю Рижуку за пам’ятник Тарасу Шевченку у місті. Про те, як вийти з проблемної ситуації, дискутували під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань духовності, культури, релігій, ЗМІ, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У матеріалах комісії був наказ господарського суду Волинської області від 5 вересня про примусове виконання постанови Львівського апеляційного господарського суду. Згідно з документом, з розрахункового рахунку мерії Горохова мають стягнути понад 300 тисяч гривень з розстрочкою на рік.
Як розповів заступник голови Волиньради Борис Загрева, у зв’язку з цим судовиконавцем на 3 тижні були заблоковані рахунки Горохівської міськради. Однак згодом їх розблокували. Проте повторення ситуації можливе і тепер. Пан Загрева розповів, що горохівський муніципалітет буде і далі судитися через цю справу.
Комісія вирішила винести розгляд цього питання на наступне своє засідання, куди мають запросити Горохівського міського голову Віктора Годика і скульптора – Василя Рижука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 09:49
Чоловік зробив роботу! віддай гроші, а то _"Будемо судитися". Якби гроші не дали Загреві. Хай би судився, рагуль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus