USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ранкові вибухи у Миколаєві: окупанти вдарили ракетами по медзакладах та житлових будинках

12 Липня 2022 09:26
У ніч на 12 липня російські окупанти обстріляли територію Миколаївської області. Зокрема Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНІАН.

«Зранку 12 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання у два медичні заклади та житлові будинки. Внаслідок обстрілів чотирьох людей поранено, попередньо без жертв. Детальну інформацію уточнюємо», – зазначив Кім.

За його словами, ввечері 11 липня та вранці 12 липня росіяни накрили вогнем Баштанський район. Обстріли зафіксовано у Широківській громаді. Влучання були переважного поза межами населених пунктів та по відкритих територіях. Постраждалих немає.
Тривають обстріли сіл вздовж лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформацію про постраждалих і пошкодження уточнюють.

Кім додав, що вчора, 11 липня, о 16:30 внаслідок обстрілів смт Первомайське зазнало пошкоджень приватне сільське господарство, сільгосптехніка, житловий будинок. Постраждалих немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus