USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ранковою зарядкою лучани відзначили Всесвітній день ходьби. Фото

3 Жовтня 2016 11:24
Лучани все активніше долучаються до занять спортом. У багатьох куточках міста щонеділі проводяться безкоштовні ранкові зарядки для всіх охочих.

От і вчора, 2 жовтня, з нагоди Всесвітнього дня ходьби на 33-му кварталі (проспект Соборності, 18, площа перед РАЦСом) пройшла зарядка. Заряджала своєю енергією лучан тренер фітнес-залу «Спорт Лайн» Олена Чирук, яка і проводила заняття.

З нагоди свята зарядка розпочалась не з традиційного бігу, а зі спортивної ходьби. Окрім того, лучани робили різноманітні вправи практично на всі групи м’язів, - повідомляє у мережі фітнес-тренер Олена Чирук.

Варто додати, що лучан чекають щосуботи та щонеділі о 9:00 годині разом із сім’ями, родинами, друзями і колегами в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки (площа перед центральним входом).

Також, тренування проводять щонеділі о 9:00 годині за адресою проспект Соборності, 18 (площа перед РАГСом) та на вулиці Бенделіані, 3 (стадіон ЛВПТУ №9).

Організатори та тренери спортивних заходів запрошують усіх бажаючих різного віку брати участь у таких зарядках у своїх мікрорайонах.

Нагадаємо, загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх» проводитимуть протягом вересня – жовтня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ангел Показати IP 3 Жовтня 2016 13:05
Круто !!!) так тримати!:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus