USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Раптово помер зірковий актор, який зіграв у фільмах «Тор» і «Зоряні війни»

23 Травня 2023 15:06
В Італії раптово помер відомий ірландський актор Рей Стівенсон. Зірка «Короля Артура» і «Тора», а також серіалу «Рим», помер 21 травня.

Акторові було 58 років. Інформацію про смерть Стівенсона повідомляє УНІАН з посиланням на видання Variety. Представники Стівенсона не повідомляють причини його смерті.

За даними BBC, незадовго до смерті акторові стало погано. Його госпіталізували просто зі зйомок, які проходили в Італії на острові Іск’я.

Однак що спричинило раптове погіршення стану Стівенсона, залишається загадкою. Він не говорив про хвороби і активно знімався, артист брав нові ролі і не натякав на те, що хоче брати паузу у своїй акторській діяльності.

Актор Рей Стівенсон – що про нього відомо

Ірландський актор народився 25 травня 1964 року. Він починав свою кар’єру в 90-і роки, спочатку Стівенсон не отримував великих ролей. Однак на початку «нульових» його помітили, актора почали запрошувати на зйомки в голлівудських бойовиках. Справжню славу йому принесла роль у фільмі «Король Артур». У ньому він зіграв одного з лицарів Круглого столу.

У 2008 році Стівенсон зіграв головну роль у фільмі «Каратель: Зона бойових дій». Кінокартина, знята Marvel, відкрила акторові шлях у світ Всесвіту історії коміксів.

Потім Стівенсон знімався у фільмах «Тор», «Книга Ілая». Також він грав у серіалах «Дивергент» і «Зоряні війни: Асока». Крім цього, актор отримав роль в серіалі від HBO «Рим», де він знімався з 2005 по 2007 роки.

Також Стівенсон відомий роллю в серіалі «Декстер», де він зіграв українського мафіозі. Актор отримував епізодичні ролі у «Вікінгах». Перед смертю він встиг знятися у фільмах «1242: Брама на захід» і «Кассіно на Іск’є».

Рей Стівенсон-особисте життя

Актор був одружений один раз. У 1997 році він став чоловіком актриси Рут Геммел. З нею Стівенсон познайомився на зйомках. Одного разу вони навіть грали подружню пару в кіно. Їх шлюб проіснував 8 років.

На зйомках серіалу «Рим» актор познайомився з антропологом Елізабет Караччіа. Вони не були одружені. Однак від Стівенсона Караччіа народила трьох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus