USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ратнівчани завоювали золоту медаль

4 Серпня 2008 09:18
Міліціонери Волині взяли участь у запеклій боротьбі за золоту медаль. 2 серпня на території Луцького військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою Волинська обласна профспілкова організація атестованих працівників органів внутрішніх справ України організувала спортивні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У змаганнях взяли участь вісім родин працівників ОВС у Волинській області: команди з Луцького, Локачинського, Ратнівського, Старовижівського районів та з міст Луцька і Володимира-Волинського. Наймолодшому спортсмену – Сергію Захаровичу із Володимира – виповнилося всього лиш п’ять років.
 
Програмою змагань передбачалося проведення чотирьох естафет («Ігрова естафета», «Рятувальник», «Тенісна», «Флорбол») та трьох особистісних конкурсів на звання найкращих тата, мами та дитини. Перемогу та почесні золоті медалі вибороли ратнівчани – сім’я Пашкевичів.
 
Як розповів голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України Володимир Буравський, ці змагання проводяться вже вдруге. Хоча цього річ поборотися за звання кращих прибуло менше команд, організатори мають надію, що такі спортивні ігри матимуть продовження з року в рік і стануть традицією для сімей правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus