USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ратнівська екстренка отримала новий реанімобіль

15 Березня 2024 15:48
Сьогодні Ратнівське відділення екстреної медичної допомоги отримало сучасний спеціалізований санітарний автомобіль CITROEN JUMPER.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Санітарний автомобіль оснащений сучасним високотехнологічним обладнанням: електрокардіографом, монітором пацієнта, дефібрилятором, апаратом штучної вентиляції легень, дихальними реанімаційними мішками типу АМБУ з масками різного розміру, небулайзером, ларингоскопом, аспіратором, комплектом вакуумних шин та іншим необхідним обладнанням.

Це реанімобіль, призначений для проведення заходів екстреної медичної допомоги, транспортування та моніторингу пацієнтів у тяжкому або критичному стані.
Читати ще: Діти викликали швидку: 48-річна волинянка народила вдома восьму дитину

Він автомобіль дасть можливість значно підвищити ефективність надання екстреної медичної допомоги, у першу чергу пацієнтам у важкому стані, на території обслуговування Ратнівського відділення ЕМД.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus