USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ратнівська громада попрощалася з Героєм Миколою Боговідом

26 Вересня 2022 16:05
У неділю, 25 вересня, відбулося поховання Захисника України Миколи Боговіда, який загинув у бою з окупантами.

Чин похорону відбувся в храмі Різдва Пресвятої Богородиці смт Ратне, повідомили у громаді.

Велелюдна траурна процесія, в якій були і представники влади, і бойові побратими Миколи, жителі громад і всі небайдужі, вирушила від рідної хати по вул. Привітній до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, а потім на цвинтар, де Героя з почестями поховали.

Микола Боговід з перших днів війни (26.02.2022 призваний на військову службу) служив спершу в роті охорони в Другого відділу Ковельського РТЦК та СП, а вже в травні був переведений до військової частини А1008. Загинув 21 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту Незалежності України в районі с. Зайцеве Донецької області.

«Кращий з кращих! Надійний товариш, вірний своїй державі патріот. З ним ми почали цю війну, але закінчимо її, на жаль, без нього», – так про Героя-оборонця відгукуються його бойові побратими.

А в родинному колі Микола Боговід був світлою та чуйною людиною. Люблячий чоловік і батько для дружини та дітей. Міцне плече та підтримка для рідних та друзів.

«Герої відходять у вічність... Їх уже не повернути. Такі різні й такі однакові у прагненні захистити свою країну від російського загарбника.

Вічна шана Героям!

Пам’ятаймо У загиблих є імена, обличчя. Відомі їхні біографії та житейські історії. В них залишились сім’ї, батьки, дружини, діти, кохані... Їхня жертва не має бути марною. Ми зобов’язані про них пам’ятати. Бо ми їм завдячуємо всім, що буде далі», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна і світла пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus