USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ратнівська громада у скорботі: в день 23-річчя поховали Героя Івана Хомука

20 Січня 2023 09:44
Із командиром міномета, молодшим сержантом Іваном Хомуком попрощалися у селі Здомишель на Ратнівщині 19 січня, у його день народження.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

Молодого Героя проводжали чи не всім Здомишельським округом. Стогін, розпач, сльози не стихали ні на хвилину. Плакало й саме небо…

Йому виповнилося б всього лиш 23… Створювати б сім’ю, будувати дім, садити дерево і виховувати дітей – таких же сміливих патріотів, але не судилося. Рука окупанта забрала найцінніше – молоде життя.

Як розповіли друзі, Іван був дуже щирим та життєлюбним. Завжди готовим прийти на допомогу. Для батьків він був гордістю, для побратимів – надійним і відповідальним.

«Згасла усмішка на вродливому і мужньому обличчі. Завмерло у горі серце мами. А земля вкотре огорнулася смутком, бо небесне воїнство поповнив ще один ангел… Схиляємо низько голови перед відвагою Івана. Вклоняємося та щиро дякуємо батькам за сина, який до останнього подиху зберіг вірність присязі українському народові ціною власного життя», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого захисника. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus