USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Був щирим патріотом та вірив у Перемогу: на Ратнівщині попрощалися з Героєм Іваном Ковальчуком

10 Березня 2023 14:26
Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого захисника, який боронив українську державу від російського окупанта. Ратнівська громада прощалася із Героєм Іваном Ковальчуком, який загинув під час артилерійського обстрілу поблизу Кремінної.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

«Служив він з 16 січня 2022 року в військовій частині А1910. Завжди був дуже доброю людиною, старався допомогти. Усміхнений, життєрадісний, спокійний, врівноважений. Він ніколи не ховався за чужими спинами, коли потрібно було допомогти. Дуже хотів перемоги. І за свою маленьку біографію на війні зробив дуже багато. Хорошим другом був, наставником. Жаль, що ми втрачаємо таких молодих людей, які могли жити, творити, відновлювати нашу державу», – поділився згадкою побратим.

У пам’яті близьких Іван назавжди залишиться патріотом, добрим другом, надійним побратимом, професіоналом. Та найважче матері, яка поховала сина. Сина-Героя, який загинув, захищаючи кожного з нас.

«Надто дорогою ціною для нашої держави дається мирне життя. Вклоняємося твоєму подвигу, Іване, дякуємо за оборону України і всіх нас! Щирі співчуття рідним! Царство небесне Захиснику! Неможливо пробачити», – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна слава і пам’ять Героєві!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus