USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ратнівського ґвалтівника затримали на місці злочину

4 Травня 2010 11:44
У Ратнівський райвідділ міліції з письмовою заявою звернулася 17-річна мешканка райцентру. Вона повідомила, що 26 квітня близько третьої години ночі на вулиці Центральній її зґвалтував невідомий.

Як пише «Волинь-нова», заяву в міліцію потерпіла написала на третій день після злочину. До честі правоохоронців, вони вже наступного дня затримали зловмисника. Ґвалтівником виявився 30-річний ратнівчанин Олександр, батько двох дітей 4-х та 5-ти років.

Як розповів слідчий райвідділу УМВС України в області Василь Михальчук, тієї ночі Олександр на велосипеді їхав вулицею Центральною. Тут він запримітив дівчину, яка йшла, як пізніше з’ясується, додому. Затягнувши силою Вікторію за приміщення Будинку культури, Олександр поглумився над дівчиною. А потім спокійно поїхав додому.

У день, коли працівники міліції його затримали, він написав явку з повинною. Цікаво, що затримали чоловіка теж о третій годині ночі і теж біля Будинку культури, коли той прогулювався там на велосипеді.

За даним фактом злочину порушено кримінальну справу за зґвалтування із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Учора постановою Ратнівського районного суду підозрюваному у скоєнні даного злочину Олександру С. продовжено затримання на строк до десяти діб. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus