USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Райони «проспонсорують» медзаклади області картоплею попри неурожай

4 Вересня 2009 12:49
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування закликав голів районних рад зібрати 310 тон картоплі для лікувально-профілактичних закладів та установ області. Про це повідомляє 4 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«Кажуть, урожай цього року нікудишній», – зазначив пан Грицюк. Проте, за його словами, якщо зібрати по відру картоплі з кожного сільського двору, то можна суттєво допомогти обласним медзакладам. Під час засідання пан Грицюк назвав головам районних рад цифри – скільки кожен район має надати картоплі. Її найбільше потребує обласна клінічна лікарня – 120 тон.
 
Деякі голови районних рад вносили зауваження, що вони не зможуть зібрати потрібної кількості «бульби». Однак пан Грицюк закликав активніше працювати з населенням.
 
Довідково:
 
До переліку медзакладів, яким допоможуть картоплею, потрапила обласна клінічна лікарня, дві психіатричні лікарні, дитяча лікарня, інфекційна лікарня, онкологічний, наркологічний та протитуберкульозний диспансери, а також госпіталь для інвалідів Великої Вітчизняної війни.
 
31 серпня Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк оприлюднив звернення, у якому просить волинян допомогти медичним закладам області картоплею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 4 Вересня 2009 13:23
селяна витратили час,гроші та енергію для вирощування картоплі....а Грицюк хоче ,шоб йому нахаляву віддали....СОВОК та наглість...
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 14:48
У вас літредактор є? Немає такого слова "проспонсорують". Є "проспонсують".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus