USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Разом до перемоги»: у селищі на Волині на ярмарку зібрали понад 57 тисяч для ЗСУ

14 Червня 2022 08:04
На Трійцю в центрі селища Іваничі відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Завдяки підтримці і небайдужості жителів селища на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч гривень.

На благодійний ярмарок, який організатори провели всупереч волі селищної ради, зібралися сотні місцевих жителів. На захід приходили родинами і залюбки брали з собою дітей, пише БУГ.

Зауважимо, селищна рада заборонила захід через те, що відвідувачі можуть наражатись на небезпеку.

На ярмарку гості смакували випічкою та різноманітними солодощами, які активістки власноруч приготували, а також могли спробувати смачні «сухі» супи і борщі, які волонтери заготовляють і передають бійцям на передову.
Крім цього, люди купували різні патріотичні сувеніри, магнітики, футболки та книжки. А біля прохолодних коктейлів і лимонаду вишикувалась чимала черга з охочих втамувати спрагу в жарку погоду.

Читати ще:Замість свята – допомога захисникам: випускники волинського ліцею придбали ліки для військових

Подбали організатори і про розваги для малечі. Діти із задоволенням брали участь у майстер-класі із розписування печива, малювали малюнки, які волонтери передадуть військовим, смакували солодкою ватою, робили патріотичний аквагрим та ставали учасниками різноманітних конкурсів.
Чималий ажіотаж у дітей і дорослих викликала благодійна лотерея, під час якої можна було за символічну плату виграти цікаві призи.

Також дітям запропонували проявити свій патріотизм й продемонструвати свої вміння і вони з радістю підхопили цю ідею. Протягом трьох годин в мікрофон на імпровізованій сцені біля пам’ятника Тарасу Шевченку звучали пісні та вірші про рідну країну, міжність та відважність нашого народу та героїзм військових. Найактуальнішими були «Ой у лузі червона калина», «Стефанія» та «Батько наш Бандера».

Також присутні залюбки фотографувалися біля картини з рускім кораблем – точною копією тієї, яку випускники намалювали на подвір’ї біля ліцею № 1, а дирекція вирішила замалювати. Тепер же цьогорічні одинадцятикласники відновили її на стенді, спеціально для ярмарку.
Відтак жителі та гості громади гарно провели час, а найголовніше – допомогли Збройним Силам України. Загалом під час заходу організаторам ярмарку вдалося зібрати 57 тисяч 200 гривень.

У планах активістів провести ще один благодійний ярмарок. Адже, за їх словами, ми не маємо права забувати, кому зобов’язані спокійним, а головне без пострілів, життям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus