USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині під час пиятики обікрали чоловіка

15 Листопада 2021 16:08
У Камені-Каширському у чоловіка вкрали гроші. Грабіжникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Учора, 14 листопада, до поліції із заявою звернувся 30-річний житель Камінь-Каширського району. Чоловік повідомив про грабіж.

З’ясувалося, що під час розпивання спиртних напоїв у райцентрі, його пограбували двоє візуально знайомих хлопців. Зловмисники відібрали у заявника гроші.

Поліцейські оперативно встановили особи правопорушників. Це раніше судимі жителі району, 33 та 38 років. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня у Нововолинську поліцейські розкрили пограбування 67-річного чоловіка. Посеред дня зловмисник відкрито заволодів портмоне заявника.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 32-річний житель Нововолинська.

За фактом грабежу поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus