USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реактивникам 14-ої бригади у зону АТО відправили позашляховик

5 Лютого 2016 15:18
Громада Луцького району відправила благодійний вантаж в зону АТО.

Так, керівники Луцького району та голова районної громадської організації «Спілка учасників АТО» Віталій Пудлік відправили на схід благодійний вантаж, зібрати який допагали і дорослі, і діти. Пункт призначення – реактивний дивізіон 14-тої окремої механізованої бригади. Про це повідомили у прес-службі УКРОПу.

Зі слів голови Луцької районної ради (політична партія «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП») Валентина Приходька, бійцям передають продукти харчування та медичні препарати. Оскільки, в зоні АТО актуальності не втрачає проблема щодо технічного оснащення, також військовим доставлять відремонтований позашляховик. До слова, зимові шини до нього за власні кошти придбав Валентин Приходько.

Діти Лищенської школи підготували для бійців малюнки та листівки ручної роботи.

«Приємно, що є люди, які допомагають і коштами, і продуктами харчування, і необхідним обмундируванням. Адже всіх нас об’єднує єдина мета – мир та спокій у нашій державі. Представницька влада району систематично допомагатиме бійцям АТО, які служать на сході і тим, які повертаються додому», – зазначає голова районної ради Валентин Приходько.

Вже наступного тижня у зону АТО вирушить ще два мікроавтобуси з благодійною допомогою, яку збирають луцькі та ковельські «укропівці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus