USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Реал втретє поспіль вийшов до фіналу Ліги чемпіонів

1 Травня 2018 23:42
Зігравши внічию з мюнхенською «Баварію» у другому півфінальному матчі – 2:2, мадридський «Реал» втретє поспіль вийшов до фіналу Ліги чемпіонів.

Матч-відповідь відбувся 1 травня на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді.

Нагадаємо, у першому півфінальному матчі «Реал» на виїзді переміг «Баварію» з рахунком 1:2. Тож, мюнхенці активніше розпочали зустріч і вже на 3 хвилині Кімміх скористався «пожежею» в штрафному мадридців та відкрив рахунок, розстрілявши ворота Наваса. До слова, це був 2 гол гравця «Баварії» у півфінальному протистоянні. Вже через 8 хвилин «Реал» рахунок зрівняв – Марсело навісив на дальню штангу, де ніким не прикритий Бензема головоювідправив м’яч у сітку воріт німців. Команди продовжили грати цікавий атакувальний футбол, однак команди приберегли забиті м’ячі на другий тайм.

Вже на 46 хвилині другої половини зустрічі Карім Бензема скористався помилкою голкіпера Ульрайха, який не попав по м’ячу після пасу Толіссо, та оформив дубль, закотивши м’яч у пусті ворота. Проте німці не збиралися здаватися: на 63 хвилині екс-гравець мадридців Хамес Родрігез з другої спроби пробив Наваса та зрівняв рахунок – 2:2. Німці мали моменти, аби забивати третій гол, однак футболістам «Реалу» вдалося зберегти нічийний рахунок та вийти до фіналу найпрестижнішого футбольного турніру Європи.

Варто зазначити, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Києві 26 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фут Показати IP 2 Травня 2018 10:33
Не справедливо,ненавиджу Реал,в них в команді частенько ще рефері грає!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus