USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Регіоналів залишили у Луцькому міськвиконкомі

26 Лютого 2014 10:51
У міськраді хотіли розформувати виконком. За люстрацію виконавчого комітету виступив депутат Андрій Осіпов.

Про це стало відомо під час засідання 55 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого.

Так, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов запропонував проект рішення, у якому йдеться про розпуск виконкому. Зі слів народного обранця, регламент міської ради передбачає такі повноваження.

«Річ у тім, що минулого тижня відбулись вагомі політичні події і значні зміни в державі. Тому є необхідність в оновленні органів влади. У мене є заперечення стосовно роботи таких людей, як Чорнуха, Марчишак і Гунчик. У виконкомі є лише три особи від опозиційних партій. Це трохи більше 20%. Це не нормальна картина. Я хочу, щоб у цьому органі були люди, які стояли на Майдані», - наголосив депутат.

Однак, під час першого голосування питання «якісного оновлення органів влади» обранці громади не підтримали

На це депутат міськради Роман Романюк зауважив, що пропозиція Андрія Осіпова має право на існування, але виконком формує міський голова. Він переконаний, що у виконком треба вводити представників громади. Але, на думку депутата, дипломатичніше буде подати звернення від представників громадськості на ім’я мера з проханням включити таких то членів.

Утім, Микола Романюк зауважив, що ці люди, яких хочуть виключити з виконкому, є важливими луцькими роботодавцями: «Виконком - це не політвиконком. Ці люди дають лучанам роботу», - резюмував міський очільник.

Навіть за третім голосуванням обранці громади не підтримали жодної з пропозицій щодо зміни виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
денис Показати IP 26 Лютого 2014 10:54
яку роботу дають люди лучанам? де та робота?
Луцький Показати IP 26 Лютого 2014 11:01
Того Осіпова треба, в першу чергу, гнати у три шиї!!!
тузик Показати IP 26 Лютого 2014 11:04
Микола....яка рабита...ти наверное шота попутал.кика пилит сила ти що тупишь.Напевна ти телик плихо смотриш.и триба тибе понять шо боль пи...ть денег тебе не дадут.дирмакрат ти наш.
Світлана Показати IP 26 Лютого 2014 11:04
Таке враження, що ще мозги на місце не стали в декого. "Дають лучанам роботу". Люди продають свою працю за копійки. Я ті члени партії підтримували політику своєї партії (раз вони все ще члени), яка привела до того, що відбулося 18-20 лютого. І Романюк стояв на Меморіалі 23 лютого разом з усіма лучанами. Чи вже забув? Це ж не було рядове міроприємство, яке він відвідав заради галочки в своєму робочому календарі - я надіюсь...
пам'ять народу Показати IP 26 Лютого 2014 11:15
А що, забули вже - екс-комсомолець Романюк - активний член крила ПР-"Сильної України"? Чи він самий чесний, білий та пухнастий? Чи вже хутко знюхався з люстраторами? Геть Романюка з його зграєю про-риганутих холуїв!
Андрій Показати IP 26 Лютого 2014 12:02
Повністю розділяю думку про припинення членства в виконкомі названих "роботодавців".Всім давно відомо про откати,деребан бюджетних коштів,тендери і т.д.Меру потрібно уважніше ставитися до тих викликів які висуває громада і час.Перестати заглядати в рот і миттєво виконувати забаганки губернатора,як було з Климчуком,соромно було дивитися і слухати.Ви ж самодостатня і розумна людина.Зберігайте свою гідність.
пам'ять народу до Андрій Показати IP 26 Лютого 2014 12:54
Мера потрібно гнати... разом з Осіповим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus