USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Регіонали» дозволяють Клімчуку вільнодумство?

18 Липня 2012 15:09
Голову Волинської ОДА, члена фракції Партії регіонів у обласній раді Бориса Клімчука ніхто не обмежує у висловленні думок щодо «мовного закону». Позицію губернатора розділяє Президент України Віктор Янукович.

Про це 18 липня під час прес-конференції розповів представник президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

З його слів, Янукович хоче збалансувати інтереси усіх мешканців України. «І ухвалити рішення, які об’єднують Україну», - зауважив нардеп.

Мірошниченко не знає, чи підпише президент законопроект. Однак запевняє, що Янукович зробить це лише після тривалих консультацій з юристами.
Водночас обранець народу зізнався, що підтримав «закон про мови». «Багато коментарів не спираються на зміст закону. Всі офіційні документи й далі вестимуться українською мовою», - вважає Мірошниченко.

Окрім цього він прокоментував заяву губернатора Волині Бориса Клімчука щодо прийняття «мовного закону».

«Його заява свідчить, що перша особа в області має свою точку зору з приводу законів, які ухвалює Верховна Рада, і немає ніяких застережень, щоб її висловлювати. Мені здається, що губернатор сказав, те ж саме, що й президент», - відзначив Мірошниченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 18 Липня 2012 15:29
Борис Петрович завжди має свою думку і послідовно її відстоює. Зараз теж, він зробить все можливе, для захисту народних інтересів. Нєвзірая, т-скать...
Я з Луцька. Показати IP 18 Липня 2012 23:38
боря ти кращий.
Макар Показати IP 19 Липня 2012 18:19
Борису Петровичу надали право,мати власну думку,але так.щоб її ніхто не знав.Тепер він,може ,тихцем,вночі,під ковдрою думати,що може то ,партія регіонів,трішки помиляеться?!Не кожному "губернатору" таке дозволено,а Клімчуку-так!Я дуже гордий за нього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus