USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Регіонали помогли побудувати церкві в Турійську

21 Серпня 2008 18:30
Волинські регіонали по мірі можливостей допомагають православним громадам, які здійснюють будівництво храмів. Про це 21 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту волинського відділення ПР, до   обласної організації регіоналів  звернувся   настоятель  Свято-Миколаївської громади  УПЦ у Турійську з проханням допомогти  коштами для продовження  будівництва  храму, який  парафіяни   вже кілька років споруджують  в  умовах   упередженого ставлення до них з боку певних місцевих політичних та релігійних кіл.
Православні віряни  дуже хотіли саме в ці ювілейні дні з нагоди 1020-річчя хрещення Русі підняти  на вже змурований величний храм змонтований каркас центрального купола і тим самим внести і свою християнську  частку у відзначення  загальнодержавного  свята. На їх звернення, поряд з іншими    відгукнувся й  Анатолій Горбатюк, який особисто вручив  вірянам для цієї  справи  3 тис. гривень  власних коштів. Завдяки вчасно наданій допомозі над древнім Турійськом постав величний купол ще одного  споруджуваного православного храму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 10:09
Турійськ після керування там Шиби став найслабшою ланкою для демократичних сил, тому й регіонали там розвернулися. Партія регіонів ПОСТАНОВИЛА: "визнати ШИБУ Б.П. почесним членом Луцької міської організації Партії Регіонів за особистий внесок в піднятті авторитету Партії Регіонів"
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 10:18
"Анатолій Горбатюк, який особисто вручив вірянам для цієї справи 3 тис. гривень власних коштів." А що благодійний фонд "Регіональний лідер" не мав три тисячі грн?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus