USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Реготали та наставляли пістолет: у Києві підлітки жорстоко познущалися з хворої бабусі

1 Листопада 2021 19:39
У Києві група підлітків наставляла на лежачу хвору бабусю пістолет, хлопці знімали все це на відео, регочучи при цьому.

Після того як один із «героїв» опублікував ролик в Instagram, в листуванні з Telegram-каналом «Всевидюче око» він заявив, що нічого поганого нібито не зробив.

Як пише УНІАН, кілька підлітків прийшли в кімнату, де на ліжку лежала старша жінка. Старенька виглядала досить болісно, вона була практично повністю вкрита ковдрою, виднілося тільки її змарніле обличчя. Хлопці вирішили «блиснути розумом» і почали наставляти на пенсіонерку пістолет.

«Не стріляй», – зі сміхом говорив хлопець.

Один із підлітків, судячи з усього, є онуком нещасної жінки. Спочатку хлопці лякали хвору зброєю, а після цього один із них почав на камеру погрожувати їй кулаком. Потім представники «кольору нації» продовжили сміятися, а юнак з пістолетом в руках сказав: «Гаразд, ба, все нормально».
Відео, на якому підлітки знущаються з лежачої бабусі, один із хлопців опублікував в Instagram. Небайдужі українці знайшли «героя» і написали йому про те, що зі старшими людьми варто бути набагато ввічливішим і поблажливішим.

У відповідь на це підліток заявив, що бабусі нібито вже «все одно» і вона не розуміє того, що відбувається навколо неї.

«Її хвилює тільки те, що їй їсти. Вона вже не думає. А годувати й доглядати – то робимо», – написав хлопець і спробував виправдатися тим, що пенсіонерці погрожували не справжнім пістолетом, а нібито макетом.

У коментарях користувачі пишуть, що вони мають намір звернутися в поліцію і покарати «героїв».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Народна прокуратура Показати IP 1 Листопада 2021 20:04
Нічого їм не буде, бабця претензій не висловить. Якось так цікаво відбувається з нашою талановитою молоддю: то вбивають людей, літаючи без прав на автомобілях, то поліцейських вбивають за зауваження, то безпомічним старим погрожують пістолетом, то расистські вечірки в столиці влаштовують, то однокласниць до напівсмерті гамселять, знімаючи це на камери. Щось не так з вихованням і ювенальним лібералізмом. Не туди рухаємось.
Лучанка Т до Народна прокуратура Показати IP 2 Листопада 2021 18:02
Факт! Іде поголовна деморалізація суспільства, особливо молоді. Скоро буде страшно на вулицю вийти. Крім того, що поняття «мораль» для них не існує, у них немає почуття міри, і , навіть інстинкт самозбереження відсутній.
Вася Показати IP 1 Листопада 2021 20:33
Хто таких придурків батьки ?!
Че Показати IP 1 Листопада 2021 23:26
Настане час і концентрація цих уй..ків та їх нащадків почне мати загрозливий масштаб для життя нормальних людей. До речі, цей незворотній процес уже розпочався. На фоні цього, цілком можливий розвиток громадянського конфлікту, оскільки деградуючі законодавча та правоохоронна системи попросту не будуть здатні врегулювати цю ситуацію в законний спосіб.
Анонім Показати IP 2 Листопада 2021 09:05
Напевно, вона колись його в дупцю цілувала. Але незалежно від цього навіть якби не любила і не цілувала лоботряс має усвідомлювати, що із беззахисними так не можна. Якщо це його бабуся, то 80% вірогідності, що у старості його чекає та ж хвороба. І якийсь його нащадок буде знущатися з нього
123 Показати IP 2 Листопада 2021 09:59
Від правоохоронних органів нічого чекати, а от надіюсь знайдуть люди, які поставлять їх на місце і розкажуть, як з старшими людьми потрібно поводитись. Чекаю на відео з вибаченнями цих ушльопків.
Геннадий Показати IP 2 Листопада 2021 10:24
Жаль бабушка не увидит как закончит этот упырь а закончит он плохо.БОГ все видит.
007 Показати IP 2 Листопада 2021 12:57
Блондинка там в голові пусто , а літню жінку шкода . Цікаво куди батьки дивляться ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus