USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Регулятор ЄС схвалив нові майданчики для виробництва вакцин проти коронавірусу

27 Березня 2021 08:27
Регулятор ЄС у сфері лікарських засобів (ЕМА) заявив, що схвалив нові майданчики для виробництва вакцин Pfizer/BioNTech, Moderna і AstraZeneca у Нідерландах, Німеччині та Швейцарії.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на агентство AP.

Очікується, що цей крок повинен допомогти збільшити обсяги поставок вакцин у Європі та пришвидшити зусилля щодо вакцинації по всьому континенту.

Агентство EMA повідомило, що затвердило фабрику в нідерландському Лейдені для виробництва активної речовини для вакцини AstraZeneca, в результаті чого кількість таких ліцензованих місць виробництва досягла чотирьох.

Регулятор також дав дозвіл підприємству у німецькому Марбурзі на виробництво як активної речовини, так і готової вакцини, розробленої BioNTech/Pfizer.

Минулого тижня комітет експертів EMA рекомендував нові виробничі лінії на підприємстві в швейцарському Віспі для виробництва вакцини Moderna.

Крім того, регулятор дав дозвіл на «гнучкіші умови зберігання» вакцини Pfizer/BioNTech

Ці кроки «призначені для збільшення виробничих потужностей і збільшення поставок вакцини на ринок ЄС», заявив регулятор.

Місця виробництва всіх вакцин проти COVID-19, які застосовують у ЄС, повинні отримати схвалення EMA після нормативної оцінки регулятором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ха Показати IP 27 Березня 2021 08:49
У них майданчики, а у нас Майдани!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus