USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Реконструкція площі перед луцьким РАЦСом: на якому етапі роботи

26 Серпня 2021 13:46
На площі Героїв Майдану у Луцьку робітники вже зняли верхній шар асфальту та зруйновані сходи. Нині облаштовують зливову каналізацію.

Про хід будівництва Суспільному розповів начальник департаменту житлово-комунального господарства міста Микола Осіюк.

Роботи навколо відділу реєстрації актів цивільного стану проводить приватна організація. «Ложимо линьовку для збору дощової води, щоб вона не стояла, а збігала», – каже робітник Олександр.
Підготовчі роботи на території навколо РАЦСу тривають два тижні. До основних робіт з реконструкції приступлять після їх завершення.

«Зараз йде заміна мереж, мереж зливової каналізації, теплопостачання та інших необхідних робіт. Екскаватори, техніка працює, риються котловани під інженерні мережі, кладуться труби», – розповідає керівник житлово-комунального господарства.
Зі слів Миколи Осіюка, загальна вартість реконструкції площі – майже 23 мільйони гривень.

Як ми писали, Луцьку виділили субвенцію у розмірі 10 мільйонів 180 тисяч, 10 мільйонів з яких спрямують на ремонт площі перед РАЦСом. Станом на 19 серпня демонтажні роботи на площі Героїв Майдану майже завершили. Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, площу перед Палацом урочистих подій у Луцьку хочуть відремонтувати до кінця жовтня. Проєкт розробили івано-франківські архітектори. Згідно із ним мають висадити більше сотні дерев, облаштувати паркомісця та провести нове освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 26 Серпня 2021 16:34
Ви такі добрі такі правильні ,Ви усе передбачили, не передбачили лише того , що до цього закладу прийде велика кількість людей у п'ятницю, суботу,неділю, які будуть топитись у цьому болоті, але ж таке свято, як весілля один раз у житті, що нам робити, як добратися до тих сході в, хоч щось придумайте за ті мільйони , які Вам виділили на реконструкцію. Сумно нам дуже сумно.У суботу по цій багнюці має пройти біля 30 пар наречених. Ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus